SUSŢINĂTORI

Fundaţia Comunitară Bacău este un finanţator privat local care identifică, promovează şi finanţează iniţiative şi proiecte ale comunităţii băcăuane – ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice – contribuind astfel la dezvoltarea locală. Fondurile sunt colectate, administrate şi distribuite transparent prin intermediul burselor sau granturilor.

Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program.   Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii să le urmeze exemplul.   Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă.   Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

Liderul zonei de est a României în producția tâmplăriei termoizolante din PVC, firma Electric Plus are o experienţă remarcabilă în acest domeniu, punând bazele structurii actuale în urmă cu 15 ani.  Ferestrele Barrier® sunt produse în fabrica din Bacău cu ajutorul a peste 500 de angajaţi, fiind renumite atât în România, cât și în partea de est a Europei.  Barrier este un partener activ și implicat al comunității, finanțând proiecte ale societății civile și filantropia strategică.

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul. Compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, fiind cea mai dinamică companie din domeniu. Prin politica de responsabilitate socială pe care o practică, Dedeman reprezintă un factor important în dezvoltarea comunitară.

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.