Științescu, ediția a IV-a!
March 10, 2019
O nouă etapă de înscriere a proiectelor Științescu va începe în data de 11 martie și se va încheia pe 11 mai 2019.  Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați secțiunea Detalii Înscrieri, Ghidul Aplicantului.
Proiecte Științescu 2017-2018
September 18, 2018
  Clubul de Științe   Are loc la Colegiul Tehnic Anghel Saligny Bacău și înseamnă conferință, workshop-uri demonstrative și poziționarea a 10 elevi pasionați și talentați în domeniul IT, drept elevi-resursă. Proiectul are ca scop facilitarea înțelegerii domeniilor STEM prin activități non-formale realizate cu seturi Lego Mindstorms.
Științescu la puterea a treia în Bacău
March 27, 2017
Săptămâna trecută am vizitat trei dintre proiectele Fondului Științescu împreună cu partenerii noștri de la Romanian American Foundation ( RAF) și ne-am reîndrăgostit de științele exacte datorită metodelor de educație non-formală aplicate în aceste proiecte.
Lucian Todea, ITNT – investind în educație, rupem cercul vicios
October 15, 2015
Proiectele de la Fondul Științescu au fost posibile datorită încrederii unor oameni vizionari care își investesc timpul și banii pentru a pregăti următoarele generații de inovatori, educatori, antreprenori.
Lansarea Fondului Ştiintescu
March 19, 2015
Fundația Comunitară Bacău (FCS) lansează miercuri, 8 iunie, orele 14.00, la Observatorul Astronomic Victor Anestin Bacău, programul de finanțare “Științescu”, prin care-și propune să stimuleze pasiunea pentru științele exacte a copiilor și tinerilor cu vârsta până 19 ani.